Woningontruiming & inboedel opslaan

Woningontruiming in Benschop en tijdelijke opslag van uw inboedel wordt gedaan door de specialist Van Doorn Special Storage. Niet alleen omdat wij zeer zorgvuldig met de inventaris omgaan, maar ook omdat wij kunnen zorgen voor een tijdelijke opslag van de inboedel. Wij komen graag persoonlijk bij u in Benschop langs om de woningontruiming met u door te spreken en u op basis daarvan te voorzien van een vrijblijvende offerte. Klinkt dit precies als wat u nodig heeft? Wij komen graag bij u langs om u te helpen met uw woningontruiming in Benschop.

Inboedel opslaan na de woningontruiming

In het gros van de gevallen worden wij in Benschop ingehuurd voor het ontruimen van een woning als er sprake is van een overlijdensgeval. Begrijpelijkerwijs hebben de nabestaanden op dat soort momenten wel iets anders aan hun hoofd dan de inboedel van de overledene. Toch is een snelle ontruiming vaak noodzakelijk. Van Doorn Special Storage neemt u alle zorgen op dit gebied uit handen. Als wij een huis ontruimen, doen wij dat snel en volgens de eisen van de verhuurder. Dit betekent dat wij altijd zorgen voor een lege en volledig schoon opgeleverde woning. En natuurlijk behandelen wij tijdens de ontruiming de inboedel alsof het onze eigen spullen betreft: discreet en voorzichtig.

Benschop

Ook tijdelijke opslag van de inboedel in Benschop

Wilt u zich ook na de ontruiming in Benschop een tijdje niet hoeven bekommeren om de inventaris? Wij kunnen gedurende een maand de inboedel voor u opslaan. Als wij uw inboedel opslaan, sturen wij een mail met foto’s van de volledige inventaris, zodat u in Benschop precies weet welke spullen zich bevinden in de tijdelijke opslag van de inboedel. Deze kunt u vervolgens natuurlijk altijd komen ophalen of door ons laten bezorgen.

Voordelen van onze woningontruiming

Wij zetten graag de vijf belangrijkste redenen over onze service op een rijtje. Bij Van Doorn Special Storage zult u deze voordelen ervaren:

 • Wij gaan met grootste zorg met uw spullen om
 • Wij ontruimen uw huis op een snelle en veilige manier
 • Wij laten de woning volledig schoon en leeg achter
 • Wij kunnen ook tijdelijk de inboedel voor u opslaan
 • Wij hanteren een scherpe prijs voor onze dienstverlening

Offerte voor woningontruiming in Benschop?

Wilt u ons voor een woningontruiming inschakelen? En mogen wij ook meteen de inboedel voor u opslaan? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de kosten? Uiteraard sturen wij u ook een offerte op. Bel ons op telefoonnummer 06-46728893 of stuur ons eens mail naar info@specialstorage.nl. Wanneer mogen we bij u langskomen voor een woningontruiming in Benschop?

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken