Woningontruiming en opslag regelen is ons vak!

Woningontruiming in Houten voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij Van Doorn Special Storage aan het juiste adres. Bij ons zal uw woningontruiming altijd op een snelle en betrouwbare manier verlopen. Naast woningontruiming bieden wij diverse dienstverlening in Houten: schoonmaken, transport en inboedel opslaan. Onze medewerkers zijn zeer professioneel en ervaren. Zij weten als geen ander hoe zij op zorgvuldige en discrete wijze de ontruiming in goede banen moeten leiden. Desgewenst regelen wij voor u ook een tijdelijke opslag voor uw inboedel. Kortom: wij hebben alles in huis voor een soepel verloop voor het ontruimen van uw huis of bedrijfspand. Wanneer schakelt u ons in voor woningontruiming in Houten?

Huis ontruimen en tijdelijke opslag van uw inboedel

Het ontruimen van uw huis of bedrijf is vaak erg tijd- en energierovend. Waarom zou u het om die reden niet overlaten aan professionals in Houten? Een huis ontruimen is tevens zwaar werk. Van Doorn Special Storage beseft dit maar al te goed en ontzorgt u hier dan ook graag van. Zeker wanneer u te maken heeft met een overleden persoon, waarvan u het huis moet ontruimen. Juist dan wilt u de ontruiming waarschijnlijk liever uit handen laten nemen. Wij werken dan ook discreet en zorgvuldig en kunnen tevens de tijdelijke opslag van de inboedel regelen. Ook zorgen wij voor het transport naar de locatie in Houten waar u de inboedel wilt opslaan. Wij zullen alles tot in de puntjes voor uw regelen. Alles voor een prettige woningontruiming in Houten.

Houten

Woningontruiming bij Van Doorn? Dit zijn onze voordelen

Doordat Van Doorn Special Storage jarenlange ervaring heeft in woningontruiming en het regelen van locaties om inboedel te laten opslaan, weten wij elke ontruiming soepel te laten verlopen. Mensen worden ontzorgd en weten onze dienstverlening dan ook keer op keer te waarderen. En wel door:

 • Onze betrouwbare en discrete werkwijze
 • Onze behulpzame en vriendelijke medewerkers
 • Onze flexibele aanpak
 • Onze mogelijkheid tot het regelen van tijdelijke opslag van uw inboedel
 • Onze scherpe tarieven

Bent u al overtuigd van onze voordelen? Wacht dan ook niet langer en laat u ontzorgen door de vakkundige medewerkers van Van Doorn Special Storage.

Offerte aanvraag voor uw woningontruiming in Houten

Uw woning laten ontruimen of uw inboedel laten opslaan? Wij helpen u graag. Wilt u meer weten onze service en aanpak? Of bent u benieuwd naar de kosten? Bel ons voor een vrijblijvende offerte voor een ontruiming in Houten op telefoonnummer 06-46728893 of stuur een mail naar info@specialstorage.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een professionele en snelle aanpak. Wij zijn uw specialist voor inboedel opslaan en woningontruiming in Houten.

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken