Huis leeghalen na overlijden

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Huis laten leeghalen na een overlijden

Een huis leeghalen na overlijden is vaak een ingrijpende gebeurtenis. U kunt rekenen op de professionele diensten van Van Doorn Special Storage in Utrecht. We zijn gespecialiseerd in woningontruiming in Utrecht en bieden u daarbij een maatwerk service en een persoonlijke dienstverlening. Een huis laten leeghalen na een overlijden kunt u dan ook met een gerust hart aan overlaten. Het overlijden van een dierbaar persoon in uw directe omgeving is een ingrijpende gebeurtenis.

In deze emotionele periode wilt u zich natuurlijk het liefst richten op de zaken die echt belangrijk zijn. Toch kan een overlijden onlosmakelijk verbonden zijn met het opleveren van een woning. Hoewel snel handelen in dit geval vaak noodzakelijk is, laat de situatie dat dikwijls niet toe. Daarnaast kan het leeghalen van de woning voor extra emoties zorgen waar u niet op zit te wachten.

Huis leeghalen na overlijden

In dat geval staat Van Doorn Special Storage graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring in het vak zorgen we ervoor dat de ontruiming snel en correct uitgevoerd wordt. Natuurlijk zorgen we daarbij ook voor de eindschoonmaak zodat de woning volgens de eisen opgeleverd kan worden. Desgewenst verwijderen we tevens de oude vloerbedekking.

Huis laten leeghalen na een overlijden omgeving Utrecht

Ook een tijdelijke en veilige opslag van de bezittingen is een mogelijkheid bij Van Doorn Special Storage. Zo kunt u na de ontruiming in alle rust de spullen bekijken, sorteren en ophalen. Desgewenst brengen we deze ook graag bij u thuis. Door ons netwerk hebben we diverse samenwerkingen met kringloopwinkels. Overbodige spullen kunnen ook geschonken worden aan deze instanties.

Voordat we een huis leeghalen na een overlijden voorzien we u altijd van een heldere inventarisatie en offerte. De woning wordt vervolgens leeggehaald op een overeengekomen datum en wordt doorgaans binnen 2 dagen afgerond. De spullen worden correct verpakt en vervoerd. De inachtneming van discretie en respect staat bij ons hoog in het vaandel. Als u een huis moet leegruimen in Utrecht kunt u altijd rekenen op een professionele houding en afronding.

Desgewenst kunnen de spullen na de ontruiming ook direct doorgebracht worden naar uw eigen woning, maar opslag van een maand is ook een mogelijkheid. Om alles in goede banen te laten verlopen ontvangt u na de woningontruiming een duidelijke inventarisatielijst met betrekking tot de spullen. Dit doen we aan de hand van foto’s. Zo weet u precies welke spullen er bij Van Doorn Special Storage in de opslag staan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!