Huis leegruimen Utrecht

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Huis laten leegruimen omgeving Utrecht

Een huis leegruimen omgeving Utrecht laat u natuurlijk het liefst aan een ervaren bedrijf over. Gelukkig staat Van Doorn Special Storage daarin graag voor u klaar. We verzorgen niet alleen diverse woningontruimingen, maar zorgen ook voor het vervoer van uw persoonlijke bezittingen en de opslag. Daarnaast leveren we ook diverse schoonmaak diensten waardoor u uw ontruimde woning keurig schoon op kunt leveren.

Bij Van Doorn Special Storage staan we graag voor u klaar als u uw huis wilt laten leegruimen in Utrecht en omgeving. Woningontruiming in Utrecht kan nodig zijn omdat u gaat verhuizen, maar ook een overlijden kan ervoor zorgen dat het leeghalen van een woning gewenst is. Volgens de regels moet een woning bij het opzeggen van de huur of bij verkoop leeg en schoon opgeleverd worden.

Huis leegruimen Utrecht

Een klus waar u niet altijd op zit te wachten of tijd voor vrij kunt maken. Daarnaast beschikt u niet altijd over de juiste transportmogelijkheden of opslagruimte om uw waardevolle bezittingen tijdelijk in op te kunnen bergen. De all-in-one service van Van Doorn Special Storage staat dan graag tot uw dienst. Als u uw huis wilt laten leegruimen in Utrecht staan onze ervaren medewerkers graag voor u klaar.

Professioneel bedrijf voor huis leegruimen in Utrecht

Wat de reden van uw woningontruiming in Utrecht ook is, de specialisten van Van Doorn Special Storage zorgen altijd voor een professionele afhandeling. Ook als u een huis moet leeghalen na een overlijden kunt u rekenen op onze vakmanschap en discretie. Natuurlijk ontvangt u voor we van start gaat met de ontruiming altijd eerst een transparante offerte van ons welke volledig voor u op maat wordt gemaakt.

Nadat er in overleg met u een datum is vastgesteld voor de woningontruiming in Utrecht gaat ons team aan de slag. Uiteraard gaan we daarbij voorzichtig en respectvol om met uw bezittingen. Deze kunnen door ons direct getransporteerd worden naar uw nieuwe locatie. Ook als dat niet van toepassing is zorgen we voor een veilige opslag van uw spullen.

Doordat we binnen onze onderneming diverse samenwerkingen hebben met kringloopwinkels, kunt u er tevens voor kiezen om overbodige spullen af te staan. Als u kiest voor tijdelijke opslag na de ontruiming voorzien we u tevens van een inventarisatielijst aan de hand van foto’s. Een huis laten leegruimen in Utrecht staat bij ons altijd in het teken van persoonlijke dienstverlening en betrokkenheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken