Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

De betrouwbare partner waarnaar u op zoek bent

Wilt u een huis laten ontruimen? Snel en betaalbaar, maar toch met de grootst mogelijke zorg voor de inventaris? Dan is Van Doorn Special Storage de betrouwbare partner waarnaar u op zoek bent. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk uitstekend opgeleid en ervaren in het ontruimen van woningen. Bovendien kunnen wij de spullen uit het huis gedurende een maand veilig voor u opslaan. Geïnteresseerd in een offerte op maat? Bel dan direct met 06-46728893. Eerst behoefte aan meer informatie over hoe wij te werk gaan? Die kunt u hieronder vinden.

Zorgvuldig, discreet en betaalbaar

Als u een huis wilt laten ontruimen is de aanleiding daarvoor meestal een vervelende. Een overlijdensgeval bijvoorbeeld. U krijgt dan te maken met verschillende praktische zaken die snel geregeld moeten worden. De woningontruiming zou u dan ook graag nog even uitstellen. Toch komt het regelmatig voor dat nabestaanden gevraagd worden om het huis in kwestie snel te (laten) ontruimen.

Huis ontruimen

Bijvoorbeeld als hun geliefde in een verzorgingshuis woonde. Schakel in deze en andere situaties waarin op korte termijn een huis ontruimd moet worden Van Doorn Special Storage in. Onze medewerkers ontruimen de woning op zeer discrete en zorgvuldige wijze. Bovendien hanteren wij altijd een scherpe prijs en zorgt een op maat gemaakte offerte ervoor dat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

De vijf stappen die onze aanpak vormen

Wij van Van Doorn Special Storage hanteren een zeer transparante werkwijze, die bestaat uit vijf stappen:

 1. Eerst ontvangt u van ons een persoonlijke en geheel vrijblijvende offerte
 2. Bij akkoord hiervan ontruimen wij het huis snel en laten het schoon achter
 3. Vervolgens transporteren wij de spullen…
 4. …en slaan wij deze op in onze opslag
 5. Ten slotte kunt u de opgeslagen spullen altijd ophalen of laten bezorgen

Huis laten ontruimen? Zo vraagt u uw gratis offerte aan

Wilt u een huis op korte termijn laten ontruimen? Wij komen graag snel bij u langs om met u de opdracht door te nemen en een volledig vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Bel daarvoor met telefoonnummer 06-46728893 of stuur een mailbericht naar info@specialstorage.nl. Een huis ontruimen en het opslaan van de inboedel laat u met een gerust hart over aan Van Doorn Special Storage.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken