Woningontruiming en opslag: Van Doorn Special Storage

Uw woningontruiming in IJsselstein laten uitvoeren door een professioneel bedrijf? Schakel dan Van Doorn Special Storage in. Onze vakkundige specialisten helpen u graag met uw woningontruiming. Wij zijn in staat om alles soepel en zonder problemen te laten verlopen. Wij onderscheiden ons van andere ontruimingsdiensten met de mogelijkheid die u heeft om de inboedel te laten opslaan. Doordat wij in IJsselstein de tijdelijke opslag van uw inboedel voor u regelen, hoeft u zich niet direct daarmee bezig te houden. Verder zorgen wij ervoor dat na de ontruiming uw woning grondig wordt schoongemaakt. Heeft u interesse gekregen in onze diensten en wilt u meer informatie? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of lees verder over hoe wij te werk gaan bij een woningontruiming in IJsselstein.

Huis ontruimen en de inboedel opslaan in IJsselstein

Bij een woningontruiming kan het fijn zijn als een specialist u daarmee kan helpen. Vooral bij het overlijden van een dierbare. Een bedrijf als Van Doorn Special Storage neemt u de zorg dan uit handen. Geef uw wensen en behoeftes wat betreft de ontruiming aan ons door en wij gaan aan de slag. Wij bij Van Doorn Special Storage ontruimen uw huis en slaan daarna veilig uw inboedel op. Daarna maken we uiteraard weer alles grondig schoon. Wanneer u er aan toe bent, kunt u binnen een maand contact met ons opnemen. We plannen dan een afspraak in IJsselstein en wij zorgen ervoor dat het gehele meubilair netjes wordt opgesteld. U heeft dan de tijd om alles in de tijdelijke opslag aan inboedel te verdelen.

IJsselstein

Voordelen van onze woningontruiming service

Wij vinden het bij Van Doorn Special Storage heel belangrijk dat wij onze klanten verder helpen dan alleen met de woningontruiming. Door onze extra diensten en onze aanpak onderscheiden wij ons van andere ontruimingsbedrijven in IJsselstein. Wij zetten onze speerpunten graag voor u op een rij:

 • Wij zijn flexibel
 • Wij zijn betrouwbaar
 • Wij werken discreet
 • Wij zorgen ook voor de opslag en schoonmaak
 • Wij maken een inventarisatie met foto’s

Offerte woningontruiming IJsselstein

Vragen of meer weten over woningontruiming en wilt u uw inboedel laten opslaan? Neem dan contact op met Van Doorn Special Storage. Uiteraard sturen wij u ook een vrijblijvende offerte op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-46728893 en via de mail op info@specialstorage.nl. Wij verzorgen alles van A tot Z tijdens het opslaan van uw inboedel en woningontruiming in IJsselstein.

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken