Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

De opslagspecialist die u zoekt

Wilt u een inboedel tijdelijk opslaan? Tegen een aantrekkelijk tarief? Dan is Van Doorn Special Storage het bedrijf waarnaar u op zoek bent! In de meeste gevallen worden wij ingeschakeld voor een woningontruiming in combinatie met het opslaan van de inboedel. Bijvoorbeeld als er iemand overleden is en een huis even snel als kundig opgeruimd en opgeleverd moet worden. Maar ook voor andere gevallen waarbij u een tijdelijke opslag behoeft, zijn wij u graag van dienst. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en de scherpe prijzen die wij voor het opslaan hanteren? Bel ons dan direct via 06-46728893.

Over ons bedrijf

Ons specialisme is het ontruimen van woningen. Onze goed getrainde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat elke woningontruiming snel en grondig plaatsvindt. Dat wil zeggen dat wij keer op keer een efficiënte en op maat gemaakte werkwijze hanteren. Hierbij geniet een zorgvuldige omgang met de inventaris prioriteit. Net als het volledig schoon opleveren van de woning natuurlijk. Wat ons echter onderscheidt van de meeste andere woningontruimers, is dat wij u ook de mogelijkheid bieden tot het tijdelijk opslaan van de inboedel.

Inboedel opslaan

Wij kunnen elk type inboedel voor u opslaan, tot wel een maand lang! Op deze manier heeft u na een woningontruiming (bijvoorbeeld bij een overlijdensgeval) rustig de tijd om zich te concentreren op wat echt belangrijk is. Bent u er klaar voor de spullen op te halen? Maak dan gewoon even een afspraak op een moment waarop het u het beste uitkomt. Of u laat ze gewoon door ons bezorgen!

De voordelen van Van Doorn

Als u ervoor kiest uw inboedel tijdelijk te laten opslaan bij Van Doorn Special Storage, verzekert u zich van verschillende voordelen:

  • Een opslagruimte waar uw spullen volledig veilig zijn
  • Een zeer zorgvuldige omgang met de spullen
  • Extra service, zoals e-mail met foto’s van de opgeslagen inboedel
  • De mogelijkheid de spullen te laten bezorgen
  • Aantrekkelijke tarieven

Een inboedel opslaan? Zo belt of mailt u ons

Wilt u uw inboedel bij ons laten opslaan en zou u daarom graag een offerte ontvangen? Of heeft u eerst nog vragen over onze dienstverlening? Wij horen het graag van u. U bereikt ons telefonisch via 06-46728893. Liever mailen? Dat kan naar info@specialstorage.nl. Kies voor zorgeloos, laat Van Doorn Special Storage uw inboedel opslaan!

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!