Woningontruiming en uw inboedel laten opslaan?

Woningontruiming in Maarssen laten uitvoeren door een professioneel bedrijf? Waarbij u ook nog uw inboedel kunt opslaan? Schakel in dat geval Van Doorn Special Storage in. Wij verzorgen in Maarssen en omstreken onder andere uw woningontruiming, zorgen voor het transport van uw inboedel en desgewenst zorgen wij ook voor een tijdelijke opslag van uw inboedel. Zeker in het geval van een overlijden van iemand, wilt u zich liever niet bezighouden met zaken om het huis te ontruimen. Van Doorn Special Storage neemt dat graag voor u uit handen. Wij zijn dé specialist in woningontruiming in Maarssen.

Zorgeloze woningontruiming en opslag

Een woningontruiming kost veel tijd en energie. Het huis moet leeggehaald worden en schoongemaakt worden, om vervolgens een geschikte locatie te vinden als u uw inboedel wilt opslaan. Zeker wanneer u een huis moet ontruimen in het geval van een overlijden, zijn dat zaken waar uw hoofd niet naar staan. Van Doorn Special Storage biedt in dat geval een zeer discrete oplossing. Wij kunnen er in Maarssen voor zorgen dat wij uw huis ontruimen, het huis compleet schoongemaakt opleveren en wij zorgen voor het transport van de inboedel. Tevens regelen wij graag een tijdelijke opslag van uw inboedel. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de woningontruiming in Maarssen.

Maarssen

Dit zijn de voordelen bij Van Doorn Special Storage

Wilt u dat wij in Maarssen uw huis komen ontruimen? En tevens uw inboedel opslaan? Wij komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en op basis daarvan een vrijblijvende offerte op te stellen. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij aan de slag om uw huis te ontruimen en regelen we tevens een locatie waar u uw inboedel kunt opslaan. U heeft altijd toegang tot de tijdelijke opslag van uw inboedel. Op deze manier wordt de druk van de woningontruiming in Maarssen verlicht en heeft u de tijd alles uit te zoeken.

Van Doorn Special Storage onderscheidt zich op de volgende punten:

 • Betrouwbaar
 • Discreet
 • Flexibel
 • Schoonmaak én opslag
 • Bezorging

Offerte voor woningontruiming in Maarssen

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij woningontruiming? En heeft u ook ruimte nodig om uw inboedel op te slaan? Tussentijds spullen uitzoeken in de tijdelijke opslag van uw inboedel? Neem dan contact op met Van Doorn Special Storage. Wij sturen een vrijblijvende offerte naar u op. Bel ons op telefoonnummer: 06-46728893 of mail naar info@specialstorage.nl. Maak uw keuze om door ons uw huis te laten ontruimen of ook de tijdelijke opslag van uw inboedel te verzorgen. Wij zijn uw expert en komen graag bij u langs in Maarssen voor zowel het tijdelijk opslaan van uw inboedel als woningontruiming.

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken