Woningontruiming en inboedel opslaan met zorg

Woningontruiming in Nieuwegein op een snelle en veilige manier laten uitvoeren en ook uw inboedel tijdelijk laten opslaan? Hiermee helpt Van Doorn Special Storage u graag. Wij verzorgen elke woningontruiming razendsnel, zonder gedoe en zijn betaalbaar. Het ontruimen van een huis gebeurt ook altijd met de grootste zorg voor de inventaris. En wat ons bedrijf uniek maakt in en rond Nieuwegein, is dat wij ook de mogelijkheid tot een tijdelijke opslag van de inboedel aanbieden. We vertellen hieronder graag meer over onze dienstverlening bij een woningontruiming in Nieuwegein.

Woningontruiming en tijdelijke opslag voor uw inboedel?

Een goede voorbereiding is uitermate belangrijk om de woningontruiming vlot en soepel te laten verlopen. Laat uw huis in Nieuwegein daarom ontruimen door Van Doorn Special Storage. Wij komen vrijblijvend langs in Nieuwegein om de inboedel te bekijken, waardoor wij precies hoe wij de opdracht het meest adequaat kunnen aanpakken. Hierdoor weten wij een woningontruiming altijd zeer efficiënt tot een goed einde brengen. Vanzelfsprekend gaan onze ervaren en goed getrainde medewerkers daarbij altijd zeer discreet en zorgvuldig om met de spullen. Bovendien zorgen zij er ook voor dat het huis na het ontruimen volledig opgeruimd en schoon achtergelaten wordt. Weet u nog niet gelijk wat u met de inventaris aan wilt? Geen probleem. Wij slaan uw inboedel veilig voor u op, tot wel een maand lang! Gedurende die periode is het voor u ook mogelijk om langs te komen om de inboedel op te halen.

Nieuwegein

Een woningontruiming in Nieuwegein goed geregeld

Wij verzorgen uw woningontruiming in Nieuwegein van A tot Z. In de praktijk betekent dit dus dat wij:

 • Altijd beginnen met een vrijblijvende offerte
 • Bij akkoord zorgen dat de woning volledig schoon opgeleverd wordt
 • De inboedel voor u opslaan (indien gewenst)
 • Naar u een mail met foto’s van de inboedel kunnen opsturen
 • De spullen kunnen bezorgen op het door u gewenste adres

Contactgegevens huis ontruimen en inboedel opslaan

Vragen over woningontruiming in Nieuwegein of wilt u meer informatie? Of wilt u wellicht op korte termijn een offerte ontvangen voor het ontruimen van een huis of de tijdelijke opslag van de inboedel? Neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-46728893 en per mail op info@specialstorage.nl. Wilt u de ontruiming van uw bedrijfspand of woning ook laten uitbesteden? Wij zijn uw betrouwbare en professionele partner voor de tijdelijke opslag van uw inboedel en komen graag bij u langs in Nieuwegein voor woningontruiming.

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken