Wij zijn van Doorn Special Storage

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in ontruimingen met als extra service de mogelijkheid tot opslag van de inboedel. Tevens leveren wij alle leeggemaakte ruimtes cq woningen grondig schoongemaakt op. Met de opslag van de inboedel en het volledig schoon opleveren, onderscheidt Van Doorn Special Storage zich van alle andere ontruimingsbedrijven. De mogelijkheid die wij bieden aan nabestaanden om na de uitvaart rustig de inboedel uit te kunnen zoeken, wordt als zeer prettig ervaren. Discretie en betrouwbaarheid staan daarom erg hoog in het vaandel bij Van Doorn Special Storage.

Onze voordelen

Omdat u waarschijnlijk door een moeilijke tijd gaat en u de volledige inboedel van een overledene in onze handen legt, zorgen wij ervoor dat iedereen netjes en discreet met spullen omgaan.

Wij kunnen tegen een kleine vergoeding ook spullen bezorgen. Door naar klanten te luisteren ontwikkelen wij onze dienst. Zo kunnen wij nu een huis ontruimen, schoonmaken, de spullen netjes inpakken, opslaan en uiteindelijk kunnen wel alles zelfs bij u thuis bezorgen.

Vanwege de immense waarde die de inboedel van een overledene kan hebben vinden wij het heel belangrijk dat u ons als betrouwbaar ervaart. Dit betekent dat al onze medewerkers dusdanig training en uitleg hebben gekregen dat zij voorzichtig en met respect omgaan met spullen.

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de opdracht in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u een heldere offerte.

Ons werkgebied

Hoewel Van Doorn Special Storage graag wat verder rijdt om een klant te ondersteunen zijn wij voornamelijk actief in- en rondom de volgende plaatsen: Maarssen, Bilthoven, Zeist, Bunnik, Houten, Nieuwegein, Vianen, Utrecht, Ijsselstein, Benschop, Vleuten.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken