Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Hoe wij bij van Doorn Special Storage werken

Heeft u behoefte aan bedrijf dat u helpt met het vinden van een tijdelijke opslag van de inboedel van een huis? Neem dan contact op met Van Doorn Special Storage. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het ontruimen van huizen en panden in de omgeving van IJsselstein. Naast woningontruiming bieden wij het vinden van een tijdelijke opslag voor het meubilair als extra. Woningontruimingen moeten meestal worden uitgevoerd wanneer iemand is overleden. Voor de nabestaanden is het fijn wanneer er iemand is die bereid is om naast het ontruimen van de woning, ook de opslag van de inboedel op zich te nemen. U wilt zich na het overlijden van een dierbare immers zo weinig mogelijk bezig houden met het huis en inventaris. Meer weten over onze manier van werken? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of lees verder over hoe wij een woningontruiming uitvoeren en een tijdelijke plek voor de spullen regelen.

Wij vinden een tijdelijke opslag voor de inboedel

Wanneer een dierbare net is overleden, wilt u niet direct na het ontruimen van de woning zich bezig houden met de verdeling van de goederen. De tijdelijke plek voor het meubilair die wij voor u creëren kan dan een uitkomst bieden. Wij zorgen er namelijk voor dat alles netjes wordt opgeslagen in de opslag en dat u contact op kunt nemen wanneer het u uitkomt. U kunt na de uitvaart een afspraak maken. U krijgt dan van ons alle tijd om de spullen te bekijken en onderling te verdelen. We kunnen ook de hele inboedel in kaart brengen door het te fotograferen.

Tijdelijke opslag inboedel

Wij mailen de foto’s naar u door, zodat u een duidelijk overzicht heeft van alle spullen. Naast het vinden van een opslag voor de spullen, zijn er nog meer extra diensten waarmee Van Doorn Special Storage zich onderscheidt van andere ontruimingsbedrijven. Wij zetten ze voor u op een rij.

Hoe wij ons onderscheiden

Wij onderscheiden ons doordat wij:

 • Op een discrete manier werken
 • Zeer betrouwbaar zijn
 • In staat zijn om het huis grondig schoon te maken na een woningontruiming
 • Flexibel werken
 • Voor foto’s zorgen van de inboedel

Tijdelijke opslag nodig? Bel ons!

Heeft u een bedrijf nodig voor het vinden van een opslag van de inboedel? Kom dan in contact met Van Doorn Special Storage door te bellen naar 06-46728893. Wij helpen u graag met de tijdelijke opslag van de inboedel.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken