Van Doorn Special Storage helpt bij een woningontruiming

Opzoek naar hulp bij een woningontruiming in Utrecht? Maak dan kennis met Van Doorn Special Storage. Wij zijn het adres wanneer u behoefte heeft aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in woningontruimingen. Wij onderscheiden ons van de concurrent doordat wij verschillende extra’s bieden. Wanneer wij een huis ontruimen zijn wij namelijk ook in staat om een tijdelijke opslag voor de inboedel te vinden. Zeker wanneer u te maken heeft met het overlijden van een dierbare, wilt u zich geen zorgen maken over de inboedel en het opslaan daarvan. Naast deze dienst zorgen wij dat na een woningontruiming het huis in Utrecht grondig wordt schoongemaakt. Meer weten over onze manier van werken? Neem dan contact op door te bellen naar 06-46728893. Of lees verder over hoe wij een huis ontruimen in Utrecht.

Uw inboedel opslaan Utrecht

Wanneer iemand in Utrecht overlijdt, is het belangrijk dat de woning zo snel mogelijk wordt ontruimt. Wij bij Van Doorn Special Storage zijn in staat u direct te helpen wanneer dat nodig is. Wij gaan het huis ontruimen en laten het volledig schoon achter. Vervolgens vinden wij een tijdelijke opslag voor de inboedel. Wij zorgen voor de inboedel en het opslaan daarvan in Utrecht. Wanneer u na de uitvaart in de gelegenheid bent, kunt u contact met ons opnemen.

Utrecht

Wij zorgen er dan voor dat alles netjes wordt opgesteld en wordt gefotografeerd. Wij mailen de foto’s naar u door, zodat u een overzichtelijke lijst heeft van de hele inventaris in Utrecht. Meer weten over hoe wij ons onderscheiden op het gebied van woningontruiming? Lees verder en wij zetten onze extra diensten op een rij.

Soepele woningontruiming in Utrecht

De wensen van onze klanten staan bij Van Doorn Special Storage centraal. Wij werken daarom verder dan andere ontruimingsbedrijven. Wij onderscheiden ons doordat wij:

  • Flexibel zijn
  • Discreet werken
  • Een tijdelijke opslag voor de inboedel regelen
  • Na de woningontruiming grondig schoonmaken
  • Betrouwbaar zijn

Neem contact met ons op in Utrecht!

Heeft u behoefte aan een bedrijf dat u helpt met een huis ontruimen? Of zoekt u iemand die de inboedel kan opslaan? Neem dan contact op met ons door te bellen naar 06-46728893. Voor een tijdelijke opslag van de inboedel in Utrecht kunt u terecht bij Van Doorn Special Storage!

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht