Van Doorn Special Storage helpt u bij woningontruiming

Op zoek naar hulp bij een woningontruiming in Utrecht? Maak dan kennis met Van Doorn Special Storage. Wij zijn het adres voor woningontruiming voor uw woning of bedrijfspand. Bij Van Doorn onderscheiden wij ons van de concurrent door ook extra diensten aan te bieden. Wanneer wij een huis ontruimen, zijn wij namelijk ook in staat om een tijdelijke opslag voor de inboedel te vinden. Zeker wanneer u te maken heeft met het overlijden van een dierbare, wilt u zich geen zorgen maken over de inboedel en het opslaan daarvan. Naast dat wij het huis ontruimen, maken wij de woning ook weer grondig schoon. Bij Van Doorn Special Storage regelen wij alles van A tot Z. Wilt u ook alle zorg van het ontruimen uit handen laten nemen? Schakel ons in voor woningontruiming in Utrecht.

Uw inboedel opslaan in Utrecht?

Woningontruiming is vaak tijdrovend en kost veel energie. Wanneer iemand in Utrecht overlijdt, is het belangrijk dat de woning zo snel mogelijk wordt ontruimd. Wij bij Van Doorn Special Storage zijn in staat u direct te helpen wanneer dat nodig is. Wij ontruimen uw huis en laten het volledig schoon achter. Bent u ook op zoek naar een tijdelijke opslag voor uw inboedel? Dat regelen wij graag voor u. Wij zorgen er tevens voor dat alles netjes wordt opgesteld en gefotografeerd. De foto’s mailen wij naar u door, zodat u een overzichtelijke lijst heeft van de hele inventaris van de ontruimde woning in Utrecht. Wanneer kunnen wij u helpen met uw woningontruiming?

Woningontruiming Utrecht

Woningontruiming in Utrecht op een zorgeloze manier

De wensen van onze klanten staan bij Van Doorn Special Storage centraal. Wij werken op een andere manier dan andere ontruimingsbedrijven. Wij onderscheiden ons doordat wij:

 • Flexibel zijn
 • Discreet werken
 • Een tijdelijke opslag voor de inboedel regelen
 • Na de woningontruiming de woning grondig schoonmaken
 • Betrouwbaar zijn

Contactgegevens voor woningontruiming in Utrecht

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het ontruimen van uw woning of bedrijf in Utrecht? Of zoekt u iemand die de inboedel kan opslaan? Neem dan contact op met ons op. Bent u benieuwd naar de kosten? Wij sturen een geheel vrijblijvende offerte op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06-46728893 en per mail zijn we te bereiken op info@specialstorage.nl. Van Doorn Special is uw partner voor een tijdelijke opslag van uw inboedel en woningontruiming in Utrecht.

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken