Uw specialist in woningontruimingen

Zoekt u voor uw woningontruiming in Vianen een specialist? En bent u ook op zoek naar tijdelijke opslag voor uw inboedel? Bijvoorbeeld vanwege een overlijdensgeval? Bij Van Doorn Special Storage bent u voor woningontruiming en tijdelijke opslag voor uw inboedel aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat we uw woning snel, zorgvuldig en schadevrij ontruimen. Dit dankzij het feit dat onze vakkundige medewerkers al jarenlang ervaring hebben. Bovendien kunnen wij voor u de inboedel opslaan, tot wel een maand lang! Wanneer kunnen we u van dienst zijn voor woningontruiming in Vianen?

Van woningontruiming tot tijdelijke opslag van de inboedel

Een goede woningontruiming voldoet aan enkele belangrijke eisen. Ten eerste moeten de spullen met veel zorg en respect behandeld worden, zodat deze volledig schadevrij blijven. Daarnaast is het belangrijk het huis te ontruimen en op te leveren volgens de eisen van de verhuurder: leeg en schoon. Bovendien is ook snelheid vaak van belang. Met Van Doorn heeft u in Vianen een bedrijf gevonden dat moeiteloos aan deze eisen voldoet. Maar wij bieden meer. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een maand lang de inboedel voor u opslaan. U heeft daarnaast de mogelijkheid om altijd langs te komen bij de tijdelijke opslag om de inboedel op te halen, of u laat deze door ons bezorgen. Weet u in Vianen niet zeker welke spullen zich allemaal in de tijdelijke opslag van de inboedel bevinden? Wij sturen u graag foto’s op, zodat u precies weet wat u te verdelen heeft.

Vianen

Volledige woningontruiming service Vianen

Klanten die ons in Vianen inschakelen om ons een huis te laten ontruimen, waarderen keer op keer dat wij volledige ontzorging realiseren. Dat doen wij als volgt:

 • Wij gaan zeer zorgvuldig om met de inventaris
 • Wij laten de woning achter volgens de eisen van de verhuurder
 • Wij kunnen ook de inboedel tijdelijk opslaan
 • Wij werken op maat en efficiënt door vooraf de opdracht met u door te nemen
 • Wij leveren altijd een heldere offerte vooraf, dus geen verrassingen achteraf

Woningontruiming in Vianen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij zowel woningontruiming als tijdelijke opslag van uw inboedel is Van Doorn Special Storage u graag van dienst. Bel of mail ons dan direct voor een vrijblijvende inventarisatie van de opdracht en een scherpe offerte. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over het ontruimen van uw huis of bedrijf? Wij staan u graag te woord. Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-46728893 en per mail op info@specialstorage.nl. Laat een specialist langskomen in Vianen voor uw woningontruiming.

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken