Van woningontruiming tot tijdelijke opslag van de inboedel

Uw woningontruiming in Vleuten overlaten aan een vakkundig bedrijf? En ook uw inboedel tijdelijk laten opslaan? Dan hoeft u niet verder te kijken dan naar Van Doorn Special Storage. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de woningontruiming op een snelle manier verloopt. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de geleverde kwaliteit. Wij hebben zorgvuldigheid en discretie namelijk zeer hoog in het vaandel staan. Wij hebben dan ook al meerdere woningen en bedrijven ontruimd in Vleuten en omstreken. Wanneer kunnen wij uw zorg uit handen nemen bij uw woningontruiming in Vleuten?

Zorgzaam uw huis ontruimen en inboedel opslaan

Bespaar tijd en energie en schakel ons in voor uw woningontruiming en laat uw inboedel tijdelijk opslaan. Ontruiming is vaak een zware klus. Wij worden dan ook vaak ingeschakeld om het huis te ontruimen van een overledene. In dat soort gevallen komt er veel op de nabestaanden af. Het ontruimen van een huis is in dit soort gevallen een vervelende bijkomstigheid, die u wellicht liever nog even uitstelt. Dit is echter helaas niet altijd mogelijk. Het is dan prettig wanneer extra zorg u uit handen wordt genomen. Bij Van Doorn Special Storage kunt u deze klus met een gerust hart uitbesteden. Wij gaan zeer voorzichtig met de inboedel om en pakken deze goed in. Naderhand zorgen wij ervoor dat uw huis in Vleuten weer volledig schoon is. Vervolgens kunnen wij de inboedel tijdelijk opslaan in onze opslag. Dit kan tot wel een maand lang. Gedurende de tijdelijke opslag van de inboedel is het natuurlijk altijd mogelijk de spullen op te halen of deze tegen een kleine vergoeding af te laten leveren.

Vleuten

Voordelen van onze woningontruiming service

Wanneer u bij Van Doorn een huis in Vleuten laat ontruimen, ervaart u de volgende voordelen:

 • Een professionele werkwijze
 • Snelle service
 • Een volledig schoon opgeleverde woning
 • De mogelijkheid tot tijdelijke opslag van de inboedel
 • Een scherpe offerte

Woningontruiming in Vleuten? Vraag een offerte aan!

Wilt u ons inschakelen voor een woningontruiming? Al dan niet in combinatie met de tijdelijke opslag van de inboedel? Of heeft u vragen of wilt u meer weten over de inboedel opslaan en het ontruimen? Neem contact met ons op. Benieuwd wat het gaat kosten? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door te bellen met 06-46728893 Of stuur een mail naar info@specialstorage.nl. Wij helpen u graag met het regelen van uw woningontruiming in Vleuten.

Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken