Woningontruiming & eventuele opslag inboedel

Special Storage richt zich op een vlotte woningontruiming en afhandeling. Nadat u contact met ons op opneemt inventariseren we kort de opdracht en krijgt u een offerte. Wanneer u de offerte goedkeurt plannen we samen een datum in voor de ontruiming. Het duurt gemiddeld 2 dagen om een woning geheel te ontruimen.

Wat doen we precies?

Wij halen alle spullen uit de woning. Deze kunnen we eventueel nog een maand voor u opslaan. U kunt tijdens die maand gewoon een afspraak maken om de spullen te bekijken of uit te zoeken. Het proces van ontruimen gaat als volgt:

 • Leeghalen woning
 • Opslaan, bezorgen of wegbrengen van spullen
 • Vloerbedekking e.d. weghalen
 • Opruimen en schoonmaken van de woning

Spullen een tweede leven geven

Wanneer wij een woning ontruimen brengen wij de spullen die u niet meer wilt hebben naar de kringloop voor een tweede leven. Er zijn tal van mensen die wij hier erg gelukkig mee kunnen maken. Wij werken samen met kringloop winkels in de buurt en zorgen dat uw spullen een tweede leven krijgen.

Woning ontruimen na overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er in korte tijd veel op u af. Rouwkaarten moeten worden verstuurd, de uitvaart moet worden geregeld. Een zwaar en emotioneel proces. Het laatste waar u zich mee wilt bezighouden, is de woning of de inboedel. Even uitstellen dus maar? Helaas is dat vaak geen optie. De meeste tehuizen zullen u verzoeken de spullen van uw dierbare binnen een paar dagen na overlijden te verwijderen en de kamer volledig schoon op te leveren. Van Doorn Special Storage neemt dat proces heel graag voor u uit handen.

Rustig de inboedel uitzoeken

Het gemis van uw dierbare op een zo rustig mogelijke manier verwerken, is voor ons van het grootste belang. Terwijl u zich middenin dit moeilijke proces bevindt, regelen wij alles op het gebied van woning en inboedel voor u. In goed overleg met de verhuurder, halen we de inboedel op en laten we de woning netjes achter.

We kunnen de inboedel vervolgens zorgvuldig voor u opslaan. Op die manier kunt u tot maximaal een maand de inboedel komen bekijken. Van Doorn Special Storage neemt u op die manier een hoop zorgen uit handen.

Overzichtelijke afhandeling

Zodra u er aan toe bent, kunt u binnen een maand contact met ons opnemen. We plannen dan een afspraak in op een dag en tijd die voor u uitkomt. De inventaris zal netjes voor u worden opgesteld en u krijgt van ons alle tijd om de inboedel te bekijken en onderling te verdelen. Wij sturen via mail een inventarislijst met foto’s van alles wat in de opslag staat.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken