Woningontruiming Utrecht

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Woningontruiming door Van Doorn Special Storage in Utrecht

Als u op zoek bent naar woningontruiming in de omgeving Utrecht staat Van Doorn Special Storage graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring in het vak bent u altijd verzekerd van maatwerk, professionaliteit en discretie. Naast ontruimingen verzorgen we ook diverse schoonmaakwerkzaamheden en verzorgen we het transport van uw bezittingen naar een eventuele nieuwe locatie.

Bij Van Doorn Special Storage in Utrecht bent u tevens aan het juiste adres als u uw spullen tijdelijk op wilt laten slaan. Op het gebied van woningontruiming in Utrecht staan we graag voor u klaar. Een woning leegruimen kan noodzakelijk zijn om diverse redenen zoals een verhuizing. Ook een overlijden kan er voor zorgen dat een woning leeg en schoon opgeleverd moet worden.

Woningontruiming Utrecht

Ook in dat geval staat de woningontruiming van Van Doorn Special Storage in Utrecht graag voor u klaar. Een huis leeghalen na overlijden is een emotionele gebeurtenis. In veel gevallen dient de woning van uw overleden dierbare ook nog eens snel opgeleverd te moeten worden. In deze tijd van rouw laat u dat natuurlijk liever aan een professioneel bedrijf over. Maar, ook in het geval van een verhuizing staan we voor u klaar.

Woningontruiming omgeving Utrecht

Een huis leegruimen in Utrecht gebeurt door ons vakkundig en snel. Daarnaast bieden we diverse extra diensten zoals schoonmaak en opslag. Ook voor het vervoeren van bezittingen naar de nieuwe locatie staat we voor u klaar. Onze werkwijze is helder en zorgvuldig. Voordat we beginnen met de woningontruiming in Utrecht, zorgen we ervoor dat uw spullen goed ingepakt geladen en getransporteerd worden.

Dit kan zijn naar de nieuwe locatie, maar u kunt uw bezittingen ook tijdelijk op laten slaan bij Van Doorn Special Storage. Zo kunt u uw spullen later op een door u gekozen tijdstip zelf ophalen of door ons laten bezorgen. Na de woningontruiming verwijderen we tevens oude vloerbedekking waarna de eindschoonmaak van start gaat. Uw woning wordt keurig schoon en ontruimd opgeleverd in een snel tijdsbestek.

Een woningontruiming door Van Doorn Special Storage in Utrecht neemt doorgaans 2 dagen in beslag. Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers die hun vak goed verstaan. Respect en klantvriendelijkheid staat bij ons altijd centraal. Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor woningontruiming in Utrecht, staat Van Doorn Special Storage graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken