Woningontruiming & Tijdelijke opslag

Heeft u hulp nodig met het ontruimen van een woning? Van Doorn kan de inboedel ook tijdelijk opslaan.

Specialist in ontruimen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een woningontruiming kan verzorgen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Doorn Special Storage. Wij zijn gespecialiseerd in ontruimingen van woningen en bieden bovendien de mogelijkheid aan om de inboedel een maand lang op te slaan. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom een woningontruiming bij Van Doorn Special Storage in goede handen is. Lees snel verder om deze ontdekken.

Maak kennis met onze service

Bij een woningontruiming kunnen veel emoties komen kijken. Met name als er sprake is van een overlijdensgeval. Begrijpelijkerwijs heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan het ontruimen van de woning van uw geliefde. Toch zijn er gevallen dat u er niet aan ontkomt snel te handelen. Zo moeten woningen in verzorgingshuizen vaak op zeer korte termijn volledig leeg en opgeruimd opgeleverd worden.

Woningontruiming

Gelukkig is dit precies de specialiteit van Van Doorn Special Storage. Wij zorgen ervoor dat elke ruimte in de woning keurig netjes achtergelaten wordt. Natuurlijk gaan onze goed getrainde medewerkers daarbij uiterst discreet en zorgvuldig om met de spullen. Bovendien kunnen wij de woningontruiming combineren met het opslaan van de inboedel. Wij beschikken over opslagruimtes waar deze na de woningontruiming een maand lang kan verblijven. Gedurende deze periode kunt u uw spullen altijd ophalen: u maakt gewoon een afspraak op het moment dat u dit het beste uitkomt. Of u laat de spullen door ons afleveren op het door u gewenste adres. Weet u niet precies welke spullen allemaal onderdeel uitmaken van de inventaris? Als onderdeel van onze service sturen wij u foto’s van hetgeen wij voor u hebben opgeslagen.

Onze werkwijze tijdens een woningontruiming

Onze werkwijze staat te boek als zeer zorgvuldig. Nadat u contact hebt opgenomen, zullen wij de opdracht inventariseren en krijgt u een offerte door ons opgestuurd. Na goedkeuring van deze offerte plannen we samen een datum voor het ontruimen van de woning. Tijdens de woningontruiming gaan wij met respect om met uw spullen. U kunt er voor kiezen om de spullen bij u te laten bezorgen, ze voor één maand bij ons op te slaan of de spullen een tweede leven te geven. Wij hebben samenwerkingen met kringloopwinkels die veel mensen blij kunnen maken met uw spullen. Nadat de woning ontruimd is, zorgen onze specialisten er voor dat bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderd wordt en de woning opgeruimd en schoongemaakt aan u opgeleverd wordt. Wij streven er naar om dit alles in twee dagen te realiseren. Wanneer u er voor gekozen heeft om de spullen bij ons op te slaan, kunt u deze gedurende de maand op afspraak komen bekijken of uit zoeken. Tevens sturen wij u na de woningontruiming een inventarisatielijst met foto’s, zodat u de spullen thuis rustig kunt bekijken.

Klanttevredenheid

Wanneer wij een woning ontruimen, zijn uw wensen onze prioriteit. Onze gespecialiseerde werknemers worden altijd goed geïnstrueerd en zorgen er voor dat uw spullen altijd met beleid vervoerd worden. Bij iedere woningontruiming streven wij er naar om de woning binnen twee dagen opgeleverd te hebben. Onze service en persoonlijke betrokkenheid bij een woningontruimung levert ons al jaren tevreden klanten op.

Zo vraagt u een offerte voor een woningontruiming aan

Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening? Vraag dan direct een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor uw woningontruiming aan. U bereikt ons telefonisch via 06-46728893 of door te mailen naar info@specialstorage.nl. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen via ons online contactformulier. Een woningontruiming is in kundige handen bij Van Doorn Special Storage!

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

  Direct contact

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Telefoonnummer (*)

  Uw bericht  Van Doorn

  Voordelen

  • Discrete aanpak
  • 1 maand opslag
  • Bezorging mogelijk
  • Schoonmaak woning
  • Tussentijds spullen uitzoeken